torsdag 22 februari 2024

inloggad som

Öresundsbyrå expanderar till Stockholm

Samurai PR rekryterar och siktar på nytt kontor i Stockholm inom en snar framtid.

Samurai består i dag av grundaren Mattias Tönnheim, som sitter i Malmö, och delägaren Uffe Erup Larsen som driver Köpenhamnskontoret genom ett eget bolag. Via ett nätverk av frilansar har man även viss närvaro i Finland och Norge, men siktar primärt på att slå sig in i Stockholm. 

mattias_tonnheim– Man behöver ha en Stockholmsnärvaro för en viss typ av kunder. Vi i Malmö har det bra, men det är inte alls samma omsättning på kapital, händelser, affärer och folk, vilket är både på gott och ont, säger Mattias Tönnheim till Rapidus.

Rekryteringen av en ny Stockholmspartner pågår och Samuarai ska även värva konsulter i Malmö. Bolaget grundades 2005 men hade ett uppehåll mellan 2010-2013, då byrån fusionerades med Mannov, ägt av First Flight Communications. Samurai-varumärket tillhörde dock Tönnheim och den danska verksamheten pausades aldrig. Under uppehållet arbetade Tönnheim som pr- och marknadschef på Phonera. För två år sedan startade han om Samurai igen.

Bland kunderna finns Melitta, Verisure, BimObject, StemCare, Tillväxtfaktor-X och Shop USA.

Jennie Lorentsson

Samurai PR rekryterar och siktar på nytt kontor i Stockholm inom en snar framtid. Samurai består i dag av grundaren […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad