onsdag 1 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar på Sigma, Webstep och Becton Dickinson

Sigma IT Consulting rekryterar Ylva Vihøj till ledningsgruppen, för att arbeta med rekrytering, ledarskap och arbetsgivarfrågor. Ylva Vihøj kommer närmast från en liknande tjänst på Volvo, där hon varit chef för talent management globalt. Hon har även suttit i styrelsen för Volvo IT och varit HR-, kommunikations-, och strategichef i Volvokoncernens forsknings- och innovationsbolag.

Tina Kervall blir ny försäljnings- och rekryteringsansvarig på Webstep i Malmö. Hon kommer närmast från en tjänst på Sigma IT Consulting, där hon ansvarat för affärsområdet underkonsulter. Innan dess jobbade hon med rekrytering och som administrativ ledare på bland annat Sigma Exallon och RKS.

Becton Dickinson tillsätter sin nordiska chef Helena Bragd som ny ordförande för Helsingborgsverksamheten i bolaget, då den förre ordförandens kontrakt löpt ut. Becton Dickinsons Helsingborgsenhet är relativt liten och sysslar kvalitetskontroll och regulatoriska frågor, och är den sista kvarvarande resten av kanyltillverkaren Viggo, vars tillverkning flyttades utomlands 2009.

Sigma IT Consulting rekryterar Ylva Vihøj till ledningsgruppen, för att arbeta med rekrytering, ledarskap och arbetsgivarfrågor. Ylva Vihøj kommer närmast från […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad