fredag 1 mars 2024

inloggad som

Parkfast utökar varumärkesarbetet – värvar Kaikkonen

Percy Nilssons fastighetsbolag Parkfast växlar upp varumärkesarbetet genom att tillsätta en marknadsansvarig. Till den nybildade posten har de rekryterat Tina Rudin Kaikkonen från stiftelsen Uppstart Malmö.

Tina Rudin Kaikkonen ska jobba med Parkfasts alla varumärken inklusive Malmö Arena och Malmö Arena Hotel i Hyllie, men även med Hotel Mäster Johan i centrala Malmö.

– Vi känner att vi behöver ett bättre helhetsgrepp om vår kommunikation. Vi hoppas på att stärka vårt varumärke både i Malmö men även ute i landet, säger Hotel Mäster Johans vd Nina Ulvinen.

Tina Rudin Kaikkonen slutar därmed på den privata stiftelsen Uppstart Malmö, där hon senast var projektledare för Good Malmö, näringslivets initiativ för att skapa jobb för unga som står utanför arbetsmarknaden. På Parkfast ska hon i första skedet fokusera på hotellen.

Tina Kaikkonen– Jag ska bygga min roll, vilket är en häftig utmaning. De är redan jätteduktiga på sina varumärken och min uppgift blir att hjälpa till med det, säger hon till Rapidus.

Tina Rudin Kaikkonen sitter i styrelsen för Marknadsföreningen i Malmö och FC Rosengård. Hon har även förflutet som kontorschef på TAT. Ny projektchef på Good Malmö blir Åsa Kalee, tidigare utvecklingssamordnare på Malmö stad.

Olof Peterson

Percy Nilssons fastighetsbolag Parkfast växlar upp varumärkesarbetet genom att tillsätta en marknadsansvarig. Till den nybildade posten har de rekryterat Tina […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så många svenskar får skatterabatt i Danmark

    Allt fler högavlönade svenskar åtnjuter förmånliga skatteregler i Danmark genom den så kallade forskarskatten. Så här många är de.

  • Lejonet investerar i skånsk lyxtaxi

    Privatchaufförsföretaget The Car vill skala upp sin exklusiva verksamhet utanför Skåne. Vd Tord Rosenlund söker därför nytt kapital i Rapidus podd Lejonkulan – och lejonet hugger.

  • Hon ska leda klimatklustret

    Anita Sindberg är ny vd för hållbarhetshubben Sustainable Business Hub Scandinavia i Malmö. Hon kommer in med stor industriell erfarenhet.