söndag 3 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på Navet, Concept Factory och Skandia

Affärs- och näringslivskonsulten Navet, med kontor i Malmö och Lund, tar in Anna Nordström Carlsson som styrelseledamot. Anna Nordström Carlsson driver till vardags kommunikationsbyrån FEW i Malmö. Hon är även styrelseordförande för Film i Skåne och sitter i styrelsen för MFF och Media Evolution.

Kommunikationsbyrån The Concept Factory i Malmö har rekryterat Patrik Rudenschöld som ny projektledare. Han var tidigare global kommunikationschef på Arjo Huntleigh. Nya på Concept Factory är även copywritern Marianne Böckmann och formgivaren Charlotte Ohlsson som lämnar Navigator respektive South Communications.

Styrelseproffset Ebba Fåhraeus har valts in i fullmäktige på Skandia. Samtidigt tillträder hon sin nya position som vd för Lund Life Science Incubator den 1 april. Sedan tidigare sitter Ebba Fåhraeus med i styrelsen för Medicinska fakulteten vid Lunds universitet samt är ordförande för Connect Skåne.

På Lund Life Science Incubator efterträder hon Örjan Norberg som blir forsknings- och utvecklingsstrateg på landstinget i Västerbotten.

Rapidus

Affärs- och näringslivskonsulten Navet, med kontor i Malmö och Lund, tar in Anna Nordström Carlsson som styrelseledamot. Anna Nordström Carlsson […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad