torsdag 25 april 2024

inloggad som

W tar in nya delägare

Kommunikationsbyrån W i Malmö dubblar ägarbasen med två nya delägare. Förändringen är första steget i en längre expansionsplan, uppger vd Lisa Henningsson Önnerlid.

Hon äger i dag W tillsammans med kompanjonen Kristoffer Wittström. Nu säljer de delar av sina innehav till Sunil Ramkali, med en bakgrund från AstraZeneca och Alk-Abelló och de senaste tre åren ansvarig för W:s life science-kunder, samt Elisabet Ek som började på byrån 2012 efter att bland annat arbetat på Hörbybolaget Atos Medicals kommunikationsavdelning.

− Utöver att se till att vi kan behålla duktiga medarbetare handlar det om att ta nästa steg för byrån då vi tittar på olika tillväxtscenarer, säger Lisa Henningsson Önnerlid.

W är inriktad på kommunikation mellan företag. Bland kunderna finns allt från danska Lundbeck, svenska Alfa Laval och Trelleborg till japanska Takeda. Byrån har i dag åtta anställda med ytterligare en handfull nära anknutna frilansar. Det närmaste året räknar Lisa Henningsson Önnerlid med att vara ytterligare ett par anställda. Omsättningen under räkenskapsåret juli 2013-juni 2014 landade på 12,2 miljoner kronor med ett resultat på 3,2 miljoner.

Erik Olausson

Kommunikationsbyrån W i Malmö dubblar ägarbasen med två nya delägare. Förändringen är första steget i en längre expansionsplan, uppger vd […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Här är Årets Rapidusföretag

    På tisdagskvällen ställde Rapidus och Vinge till med fest när Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat skulle koras för 23:e året i rad.

  • Spelet bakom Academedia-affären 

    I början av året ville Mellby Gård sälja sitt innehav i friskolejätten Academedia till mångmiljardären Roger Akelius. Men efter massiv kritik drog sig Mellby Gård ur affären. Mellby Gårds vd Johan Andersson ger Rapidus en exklusiv inblick i vad som egentligen hände.

  • Positivt i skånska rapporter

    Beijer Ref levererar en rökare i krysset, medan fastighetsbolagens nedskrivningar verkar ha tagit slut. Det är huvudpunkterna i dagens rapporter från de stora skånska börsbolagen.