torsdag 25 april 2024

inloggad som

Resultify dubblar omsättningen…

Malmöbyrån Resultify, delägd av webbyrån Pixelants ägartrio, växer så det knakar. I det färska bokslutet har omsättningen mer än fördubblats från 5,4 till drygt 12 miljoner kronor, uppger vd Liselott Lading. Nu jobbar det i dag helt konsultbaserade bolaget på att lansera en egenutvecklad molntjänst inom digital marknadsföring.

Sedan starten 2012 har Resultify växt till 15 anställda, en siffra Liselott Lading räknar med att fördubbla det närmaste året. Bolaget är inriktat på digital marknadsföring och uppföljning åt kunder som Visit Sweden, Sydsvenskan och Finax. Nyligen tillkom även hobbykedjan Panduro i kundlistan. Den kommande molntjänsten beskriver Liselott Lading som en förlängning av bolagets byråverksamhet.

liselott_lading— Man ska kunna använda den för att se resultatet av marknadsföringsinsatser på nätet, om det så handlar om antal genomförda bokningar, leads, nya prenumeranter för nyhetsbrev eller annat onlinbeteende, säger Liselotte Lading.

Du är inte orolig för att ni skjuter er själva i foten om ni säljer er konsultkunskap som en molntjänst?

— Nej, tjänsten kommer att visualisera värdet av marknadsföringsinsatser online, det är inte samma sak som att du vet vad du ska göra för att förbättra det.

Utöver Liselott Lading och Pixelants ägartrio Robert Lindh, Håkan Börjesson och Per Holst finns Fredrik Ardmar med i Resultifys ägarled.

Erik Olausson

Malmöbyrån Resultify, delägd av webbyrån Pixelants ägartrio, växer så det knakar. I det färska bokslutet har omsättningen mer än fördubblats […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Här är Årets Rapidusföretag

    På tisdagskvällen ställde Rapidus och Vinge till med fest när Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat skulle koras för 23:e året i rad.

  • Spelet bakom Academedia-affären 

    I början av året ville Mellby Gård sälja sitt innehav i friskolejätten Academedia till mångmiljardären Roger Akelius. Men efter massiv kritik drog sig Mellby Gård ur affären. Mellby Gårds vd Johan Andersson ger Rapidus en exklusiv inblick i vad som egentligen hände.

  • Positivt i skånska rapporter

    Beijer Ref levererar en rökare i krysset, medan fastighetsbolagens nedskrivningar verkar ha tagit slut. Det är huvudpunkterna i dagens rapporter från de stora skånska börsbolagen.