söndag 3 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på Zacco, Paulssons Fastigheter, Precise och Pyramid

Spotifys chefsjurist Petra Hansson går in i styrelsen för dansk-svenska patentbyrån Zacco. Bolaget har också rekryterat Bengt Domeij, professor inom immaterialrätt från Uppsala, och Peder Holm från Eterna Invest till styrelsen. Vd för Zacco är Mats Boström.

Fastighetsentreprenören Arne Paulsson strukturerar om sitt koncernbygge Paulssons Fastigheter i Lund. Vd och delägare Ulf Wallén lämnar verksamheten och nuvarande styrelseordföranden Peter Billquist går istället in som vd. Samtidigt kliver Arne Paulssons son Marcus in i de olika styrelserna tillsammans med Arne Paulsson själv. Ny styrelseordförande blir advokat Pontus Bergman.

Bo-Göran Jaxelius blir ny finanschef på börsnoterade Precise Biometrics i Lund. Han går direkt in i ledningsgruppen, tillsammans med utvecklingschefen Rutger Petersson som blir befordrad. Bo-Göran Jaxelius har tidigare varit ekonomichef på bland annat Scalado.

Ragnar Lindqvist, advokat på Mannheimer Swartling och styrelseordförande i teknikbolaget Isec Industrial Security, är ny ordförande på kommunikationsbyrån Pyramid i Helsingborg och webbyrån Petra. Han ersätter Anders Forkman, advokat på Vinge. Inräknat systerbyrån Petra sysselsätter Pyramid i dag 46 anställda.

Rapidus

Spotifys chefsjurist Petra Hansson går in i styrelsen för dansk-svenska patentbyrån Zacco. Bolaget har också rekryterat Bengt Domeij, professor inom […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad