fredag 28 juni 2024

inloggad som

Frukost: Anders Nyrén om det långsiktiga ägandet

Nyren 3

Anders Nyrén är en av svenska näringslivets allra tyngsta makthavare som vd för det börsnoterade investmentbolaget Industrivärden. På tisdagsmorgonen gästade han Rapidus frukostmöte på EY i Malmö.

Det blev ett dynamiskt samtal mellan Rapidus Jan Wifstrand och Anders Nyrén, med både vassa frågor och snabba repliker, om relationen till Wallenberg, framtidens ägarroll och planerna för portföljbolag som ICA och Handelsbanken.

Klicka här för ett snabbt bildreferat.

På plats i minglet syntes bland andra kommunikationskonsulten Carina Brorman, Ericsson Modems strategichef i Lund Björn Ekelund, Assa Abloys marknadschef Maria Bergving och Malmö stads näringslivschef Pehr Andersson.

 

Anders Nyrén är en av svenska näringslivets allra tyngsta makthavare som vd för det börsnoterade investmentbolaget Industrivärden. På tisdagsmorgonen gästade […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.