tisdag 14 maj 2024

inloggad som

… där förre marknadschefen bygger ny försäljningspartner

FlatFrogs tidigare marknadschef Christian Johnsson räknar med att nordisk design och enkel installation ska göra de 32 tum stora tryckskärmarna gångbara i receptioner, på mässor och i konferensrum. I det egna bolaget Nada Yada har han just fått de första beställningarna.

Christian Johnsson2Först ut är tandläkarmottagningen Tandläkarna Lilla Torg i Kristianstad, som lagt en order på Nada Yadas paket där Flatfrogs tryckkänsliga skärm kombineras med mjukvara från bland andra Göteborgsbaserade Touchtech och möbeldesign från en Stockholmsbyrå.

Tanken är att skärmarna antingen ska fungera som marknadsföring och tidsfördriv i exempelvis en reception eller som ett presentationsverktyg vid kundmöten. Och det är enkelheten som är nyckeln, menar Christian Johnsson som så sent som i januari var marknadschef på hårdsatsande FlatFrog.

— Jag såg en möjlighet att paketera den här tekniken för icke-tekniska personer, säger han.

Inom ett år hoppas Christian Johnsson ha ett hundratal skärmar ute hos kunder. Än så länge jobbar han själv i Nada Yada, med en första anställd på väg in i september.

Erik Olausson

FlatFrogs tidigare marknadschef Christian Johnsson räknar med att nordisk design och enkel installation ska göra de 32 tum stora tryckskärmarna […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Inarea ökar arean

    Golvläggningskoncernen Inarea, helägd av investerargruppen Small Cap Partners i Malmö, gör ett storförvärv i Finland. Affären innebär näst intill en fördubbling av omsättningen till 3 miljarder kronor.

  • Omstridd ägare lämnar Neola

    Neola Medical i Lund, med vd Hanna Sjöström, meddelar att Masoud Khayyamis kritiserade investeringsbolag Cardeon köpts ut ur bolaget av en grupp delägare.

  • Precis vad Precise behövde

    Precise Biometrics i Lund har andats optimism på senare tid. Nu minskar förlusten i rapporten för årets första kvartal.