tisdag 5 december 2023

inloggad som

Ny värvning på Apptus — avhopp från Lyyn

Sören Meelby lämnar efter knappt två år rollen som marknadschef på Malmöbaserade Vergic för att bli marknadsdirektör på mjukvarubolaget Apptus i Lund, som utvecklar sökalgoritmer för e-handeln. Före tiden på Vergic var han partneransvarig på Qliktech Nordic och har dessförinnan varit marknadschef i Norden på Western Union.

Connect Skånes Jeanette Andersson valdes igår kväll in i styrelsen för European Business Angels Network, Eban, vid årskongressen i Dublin. Andersson är i dag ansvarig för Connects affärsängelnätverk i Skåne och har tidigare varit entreprenör i medicinteknikbolaget Promedvi. Hon sitter i dag också i styrelsen för Compare IT, Nanosep och Emrahus.

Lyyns vd Anders Holm lämnar sin post under sommaren men blir kvar i styrelsen. Lyyn, som i juni avnoteras från Aktietorget, är hårt pressat ekonomiskt och styrelsen anger den pågående utvärderingen av framtiden som skälet till att säga upp Anders Holm.

Rapidus

Sören Meelby lämnar efter knappt två år rollen som marknadschef på Malmöbaserade Vergic för att bli marknadsdirektör på mjukvarubolaget Apptus […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Rekordsiffror för skånska hotell

    Det skånska hotellåret 2023 ser ut att överträffa förväntningarna efter en stark höst. Trots lågkonjunktur tror regionens hotellchefer att den positiva trenden fortsätter in i 2024, med Malmö som draglok.

  • Han tar ratten i golvkoncernen

    Golvkoncernen Inarea Group, skapat av investerarnärverket Small Cap Partners, gör en ledningsrokad. Ny vd som ska rigga bolaget för försäljning är Rikard Fransson.

  • Malmö in i nytt globalt nätverk

    På onsdagen fattar Malmös kommunstyrelse beslut om att gå med i det Tokyo-skapade hållbarhetsnätverket G-Nets. Minc ska få 1,2 Mkr för att driva medlemskapet.