onsdag 26 juni 2024

inloggad som

Borstahusen plockar vd från Bysted

Efter 1,5 år inom Intellecta-koncernen och dess dotterbolag Bysted återvänder Gabriella Ünal till kommunikationsbyrån Borstahusen i Lund. Nu som vd. Chefsskiftet görs samtidigt som byrån nischar sig mot design- och varumärkesarbete.

Gabriella Ünal tillträdde på posten som vd i går och blir samtidigt delägare jämte tidigare vd:n Tomas Bäckefjord och Maria Lindfors.

Gabriella_Unalv2— Jag har saknat att driva min egen byrå. Vi står inför en förändring där vi går från att vara en fullservicebyrå till att rikta in oss mer på strategi, design och varumärke. Vår bedömning är att det finns utrymme för en skånsk strategisk designbyrå i dag, säger Gabriella Ünal.

Bland Borstahusens uppdragsgivare finns Lunds universitet och Medicon Village. Totalt sysselsätter verksamheten tio anställda. Omsättningen 2012 var 8,9 miljoner kronor.

Joel Lyth

Efter 1,5 år inom Intellecta-koncernen och dess dotterbolag Bysted återvänder Gabriella Ünal till kommunikationsbyrån Borstahusen i Lund. Nu som vd. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.