lördag 20 april 2024

inloggad som

Barge blir rådgivare i Bool

IT-veteranen Thomas Barge går in som rådgivare i Sharepointkonsulten Bool i Lund. Intåget sker samtidigt som han trappar ner sin operativa roll i tretton37.

Thomas Barge har tidigare varit vd för Cybercom Sweden South och sitter sedan ett par år tillbaka som styrelseordförande i snabbväxande tretton37.

thomas barge— Nu har vi en fungerande ledningsgrupp på plats i tretton37 och det finns inte längre samma behov av en arbetande styrelseordförande. Jag har under en tid haft kontakt med Bool och som rådgivare ska jag hjälpa dem med att titta på sälj- och strategifrågor, säger Thomas Barge.

Bool har sin bas i Lund och sysselsätter i dagsläget 30 anställda. I fjol omsatte verksamheten 20,4 miljoner kronor med ett resultat på 2,5 miljoner. Vd är Anders Jehander.

Joel Lyth

IT-veteranen Thomas Barge går in som rådgivare i Sharepointkonsulten Bool i Lund. Intåget sker samtidigt som han trappar ner sin […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.