torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Wonderleap & Eight startar systerbyrå

Kommunikationsbyrån Wonderleap & Eight vidgar sin affärsverksamhet och startar tillsammans med välmeriterade Fredrik Byrfors och Gustaf Hultberger en systerbyrå — Anew.

anna nordstrom carlsson— Vi bedömer att bolaget har ett erbjudande som kompletterar Wonderleap & Eights och att det har en möjlighet att attrahera marknaden. Fredriks och Gustafs erfarenheter av sponsring, publishing och reklam är helt rätt att bygga vidare på för oss, säger Anna Nordström Carlsson, styrelseordförande för Wonderleap & Eight.

Anew kommer framförallt vara inriktat på att utveckla och aktivera varumärkestillgångar, såsom sponsrings och CSR-initiativ (samhällsansvar).

Samarbetet kom till efter att parterna träffat på varandra i olika affärssammanhang.

— Vi började diskutera och kom fram till att vi kunde göra något tillsammans. Vi har hunnit känna på varandra ett tag nu och i starten sitter Anew tillsammans med Wonderleap & Eight vid Gustaf Adolfs Torg. Om ett år bedömer vi att Anew har växt till sig till sju, åtta personer, och då får vi se om de flyttar till egna lokaler, säger Anna Nordström Carlsson.

Wonderleap gick samman med Eight i januari i år, och i dagsläget har de en omsättning på cirka 40 miljoner kronor.

Jennie Lorentsson

Kommunikationsbyrån Wonderleap & Eight vidgar sin affärsverksamhet och startar tillsammans med välmeriterade Fredrik Byrfors och Gustaf Hultberger en systerbyrå — […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så många svenskar får skatterabatt i Danmark

    Allt fler högavlönade svenskar åtnjuter förmånliga skatteregler i Danmark genom den så kallade forskarskatten. Så här många är de.

  • Lejonet investerar i skånsk lyxtaxi

    Privatchaufförsföretaget The Car vill skala upp sin exklusiva verksamhet utanför Skåne. Vd Tord Rosenlund söker därför nytt kapital i Rapidus podd Lejonkulan – och lejonet hugger.

  • Hon ska leda klimatklustret

    Anita Sindberg är ny vd för hållbarhetshubben Sustainable Business Hub Scandinavia i Malmö. Hon kommer in med stor industriell erfarenhet.