onsdag 24 juli 2024

inloggad som

Wonderleap & Eight startar systerbyrå

Kommunikationsbyrån Wonderleap & Eight vidgar sin affärsverksamhet och startar tillsammans med välmeriterade Fredrik Byrfors och Gustaf Hultberger en systerbyrå — Anew.

anna nordstrom carlsson— Vi bedömer att bolaget har ett erbjudande som kompletterar Wonderleap & Eights och att det har en möjlighet att attrahera marknaden. Fredriks och Gustafs erfarenheter av sponsring, publishing och reklam är helt rätt att bygga vidare på för oss, säger Anna Nordström Carlsson, styrelseordförande för Wonderleap & Eight.

Anew kommer framförallt vara inriktat på att utveckla och aktivera varumärkestillgångar, såsom sponsrings och CSR-initiativ (samhällsansvar).

Samarbetet kom till efter att parterna träffat på varandra i olika affärssammanhang.

— Vi började diskutera och kom fram till att vi kunde göra något tillsammans. Vi har hunnit känna på varandra ett tag nu och i starten sitter Anew tillsammans med Wonderleap & Eight vid Gustaf Adolfs Torg. Om ett år bedömer vi att Anew har växt till sig till sju, åtta personer, och då får vi se om de flyttar till egna lokaler, säger Anna Nordström Carlsson.

Wonderleap gick samman med Eight i januari i år, och i dagsläget har de en omsättning på cirka 40 miljoner kronor.

Jennie Lorentsson

Kommunikationsbyrån Wonderleap & Eight vidgar sin affärsverksamhet och startar tillsammans med välmeriterade Fredrik Byrfors och Gustaf Hultberger en systerbyrå — […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Podd: Så gick det efter Darknästet

    Från draknäste till lejonkula. Tre startups berättar om hur det gick efter att de medverkat i SVT:s program Draknästet. I vår podd Lejonkulan ställer prgramledare Jan Dahlqvist de avgörande frågorna till entreprenörerna. Lyssna här.

  • Så ska han dubbla försäljningen

    – Jag har suttit i styrelsen i fem år, det vore konstigt om jag ville ändra allt nu när jag är vd. Det säger Thule Groups koncernchef sedan snart ett år, Mattias Ankarberg. Men hur ska han klara ett extremt ambitiöst tillväxtmål? I en intervju med Rapidus berättar han om Thules väg framåt.

  • Rapportflod vecka 29

    Fler än 20 skånska börsbolag rapporterade sina andra kvartal i förra veckan. Somliga bolag sätter rekord trots att tiderna anses tuffa. Ett av dem är Lindab med vd Ola Ringdahl.

  • Enzymatica byter affärsmodell

    Enzymatica i Lund, som tillverkar förkylningssprayen Coldzyme, tittar på en ny affärsmodell. Den bedöms höja lönsamheten men det kommer att ta längre tid än vad bolaget tidigare sagt. Så här går tankegångarna hos ordförande Bengt Baron.