torsdag 16 maj 2024

inloggad som

Appbolag öppnar filial i Helsingborg

Växande apputvecklaren Nindev öppnar filial i Helsingborg. Förhandlingar pågår med samarbetspartnern Mediaanalys, som man eventuellt ska dela lokaler med.

Nindev har huvudkontor i Göteborg och dotterbolag på Sri Lanka, och kommer under våren öppna filial i Helsingborg. Vd Björn Flintberg, uppväxt i Skåne, ska framöver dela sin tid mellan Göteborg och Helsingborg.

— Vi har redan personal som jobbar på distans från Skåne och nu känner vi att vi har växt till oss och är mogna för en lite större satsning och ett fast kontor, säger Björn Flintberg.

Helsingborgsfilialen blir en fullskalig byrå, med både sälj- och utvecklingsfunktion med inriktning på appar, mobila lösningar och webb. Till en början kommer 3-4 personer att arbeta där, men på sikt hoppas Flintberg kunna anställa ytterligare.

— Jag tror att vi kan växa och bli ett syskon till Göteborg, och vi ser ju en möjlighet att få kunder även på den danska sidan.

Nindev grundades av Björn Flintberg för två år sedan och har i dag växt till 24 anställda. Ifjol omsatte verksamheten cirka 14 miljoner. Styrelseordförande är Thommy Nilsson, tidigare vd för Kappahl och JC. Bland investerarna finns Almi Invest och affärsängelnätverket Entreprenörskapital.

Jennie Lorentsson

Växande apputvecklaren Nindev öppnar filial i Helsingborg. Förhandlingar pågår med samarbetspartnern Mediaanalys, som man eventuellt ska dela lokaler med. Nindev […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad