lördag 27 april 2024

inloggad som

Nya värvningar: Navigator, Krinova, Samurai och Retention

PR-konsulten Lovisa Hermansson går in i ledningsgruppen för kommunikationsbyrån Navigator i Malmö. Hon har jobbat på Navigator sedan 2010 och omgörningen är ett steg mot ökat fokus på PR-sidan. Navigator bildades 1985 och har 20 anställda. Bland kunderna märks Tetra Pak och Biogen Idec. Vd är Leif Lindau.

Sanimir Resic, ny rektor för Högskolan i Kristianstad, och Jonas Haak, vd för högskolans kommersialiseringsbolag HKR Holding, är nya ledamöter i styrelsen för forskningsparken Krinova. Nära 80 företag sitter idag i Krinova, där affärsmannen Kent Angergård alltjämt är ordförande.

Mattias Tönnheim lämnar sin anställning som marknadschef på Phonera för att nystarta PR-byrån Samurai, som han grundade 2005. Han fortsätter dock som PR-ansvarig för Phonera på konsultbasis. Bland nytillkomna kunder hos Samurai märks Stratiteq, Inuse och Alien Interactive. Byrån har även en filial i Danmark som drivs av Uffe Erup Larsen.

Managementkonsulten Retention, med huvudkontor i Malmö, tar in Sam Kondo Steffensen som styrelseordförande. Förutom att han arbetat 15 år i Japan, har han en bakgrund från France Telecom och Ernst & Young. Retention sysslar med organisationsfrågor med skandinaviskt/asiatiskt fokus.

Rapidus

PR-konsulten Lovisa Hermansson går in i ledningsgruppen för kommunikationsbyrån Navigator i Malmö. Hon har jobbat på Navigator sedan 2010 och […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.