tisdag 28 maj 2024

inloggad som

Högerkanten: ST-Ericsson och Sigma-affären

Vd Didier Lamouche lämnar krisdrabbade telekombolaget ST-Ericsson, med 1.300 medarbetare i Lund. Tidigt på måndagsmorgonen stod det ännu inte klart vem som ska efterträda honom.

Läs mer i redaktionsbloggen Högerkanten på Rapidus hemsida, där vi även skriver om Dan Olofssons planer för ÅF efter budet på Sigma. Han omvärderar nu innehavet i ÅF, från strategiskt till rent finansiellt, och kliver dessutom ur styrelsen.

Vd Didier Lamouche lämnar krisdrabbade telekombolaget ST-Ericsson, med 1.300 medarbetare i Lund. Tidigt på måndagsmorgonen stod det ännu inte klart […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Klockan tickar för Move by Bike

    I november i fjol hade Malmöbolaget Move By Bike förbrukat mer än hälften av sitt aktiekapital. Senast i juli måste situationen vara löst för att bolaget inte ska riskera konkurs. Och i dag på tisdagen lämnade vd Lisette Hallström sin post.

  • Danir ger sig in i fintechbranschen

    Sigma Connectivity, som ingår i den familjeägda bolagsgruppen Danir, är mest känt för produktutveckling. Men nu startar bolaget en renodlad konsultverksamhet med inriktning på fintech.

  • Färdigbakade Krinova-bolag

    Får det vara vegansk fish and chips och sorbet? Nothing Fishy och Folkets Pops blev i fredags avtackade i Kristianstad efter att ha deltagit i Krinovas livsmedelsinkubator.