måndag 4 december 2023

inloggad som

Nya ägare ska dubbla Diversify i Malmö

|  , , ,
|  

I går kunde Rapidus berätta att vd och ordförande i norska Webstep hade tagit över styrelseposterna i IT-konsulten Diversify. Ingen ville då kommentera affären men i dag bekräftar parterna att Webstep är ny majoritetsägare i Diversify.

En av årets större affärer inom skandinaviska IT-konsultbranschen blev i dag bekräftad. Snabbväxande norska Webstep köper Diversify med drygt åttio anställda i Malmö och Stockholm.

Senaste året har Malmökontoret gått från 10 till 21 anställda och Martin Stenlund, vd för Diversify Öresund, menar att kontoret ska fortsätta växa.

— Malmökontoret blir ett av de minsta i koncernen. Med en stark ägare planerar vi att dubbla personalen inom ett år, säger Martin Stenlund.

I år beräknas Diversify omsätta 98 miljoner kronor på drygt 90 anställda.

Bland kunderna i Skåne syns QlikTech. Webstep ägs av riskkapitalbolaget Reiten & Co. Omsättningen i år beräknas landa på 340 miljoner norska kronor med drygt 240 anställda.

Joel Lyth

I går kunde Rapidus berätta att vd och ordförande i norska Webstep hade tagit över styrelseposterna i IT-konsulten Diversify. Ingen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad