torsdag 25 april 2024

inloggad som

Malmöentreprenör blir innovationschef på Securitas

Yacir Persson-Chelbat lämnar IT-bolaget Stratiteq efter två år och går till en nyinrättad tjänst som innovationschef på börsnoterade Securitas.

Yacir Persson-Chelbat är civilingenjör i grunden och har tidigare arbetat på bland annat Ericsson, Teleca och TAT. Han har startat och drivit Diversity Index, men är kanske mest känd för sitt engagemang i Mångkulturella Sverige, ett nätverk han grundade 2008.

Uppdraget på Securitas handlar om affärs- och produktutveckling. Yacir Persson-Chelbat börjar i november och blir baserad på regionkontoret på Agnesfridsvägen i Malmö.

Kristian Svensson

Yacir Persson-Chelbat lämnar IT-bolaget Stratiteq efter två år och går till en nyinrättad tjänst som innovationschef på börsnoterade Securitas. Yacir […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Här är Årets Rapidusföretag

    På tisdagskvällen ställde Rapidus och Vinge till med fest när Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat skulle koras för 23:e året i rad.

  • Spelet bakom Academedia-affären 

    I början av året ville Mellby Gård sälja sitt innehav i friskolejätten Academedia till mångmiljardären Roger Akelius. Men efter massiv kritik drog sig Mellby Gård ur affären. Mellby Gårds vd Johan Andersson ger Rapidus en exklusiv inblick i vad som egentligen hände.

  • Positivt i skånska rapporter

    Beijer Ref levererar en rökare i krysset, medan fastighetsbolagens nedskrivningar verkar ha tagit slut. Det är huvudpunkterna i dagens rapporter från de stora skånska börsbolagen.