fredag 10 maj 2024

inloggad som

E-handelskonsult öppnar Malmökontor

Konsultbolaget Brightstep, specialiserat på e-handel, har flyttat in på Media Evolution City i Malmö. Planen är att ha fyra anställda innan årets slut.

Företaget omsatte 38 miljoner kronor 2011. VD Mattias Pihlström hoppas öka omsättningen med mellan 1,5 och 2 miljoner tack vare expansionen.

— Det är många som rekryterar seniora e-handelsexperter just nu, och där kan vi hjälpa till antingen på konsultbasis eller genom att utbilda befintliga e-handelschefer, säger Sofia Hjorth.

Hon har en bakgrund från Malmös byråvärld men ansvarar nu för Brightsteps etablering. Än så länge har hon bara en kollega, e-handelskonsulten Nina Egnell, men målet är att ytterligare två ska rekryteras innan årets slut.

Brightstep har kontor i Stockholm, Borås och Oslo, och vill använda Malmökontoret för att förstärka närvaron på bägge sidor Sundet. Bland kunderna finns sedan tidigare Elgiganten, Stadium och Axfood.

Sören Billing

Konsultbolaget Brightstep, specialiserat på e-handel, har flyttat in på Media Evolution City i Malmö. Planen är att ha fyra anställda […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon ska rädda Veg of Lund

    Oatly-veteranen Helene Nielsen har tagit över som vd för Veg of Lund med potatisdrycken Dug. Nu är det vinna eller försvinna efter flera år av stigande förluster.

  • Robotar från Lund vill in i e-handeln

    Cognibotics försäljning av robotautomation accelererar. Efter en ökning med över 30 procent flera år i rad har Lundabolaget nu säkrat sitt största kundavtal hittills.

  • Camurus lyfter på rapport

    Lunds läkemedelsstjärna Camurus ökar på sista raden i dagens rapport för årets första kvartal. Samtidigt upprepar det Lundabaserade läkemedelsbolaget sina finansiella utsikter för helåret.