söndag 3 december 2023

inloggad som

Dubblad omsättning för TicTac

E-learningbolaget TicTac ångar på, med nya kunder som Alfa Laval och finska Inspecta. Med förvärvet av IT-bolaget SBBS Solutions ökar omsättningen i år till 22 miljoner kronor, mot 10 miljoner 2010. Nu siktar ledningen på nordisk expansion.

TicTac utvecklar digitalt kursmaterial åt bland andra Försäkringskassan, Trelleborg, Axis och Carlsbergs svenska gren. Nyligen blev bolaget distributör av amerikanska Articulates mjukvara för e-learning i Sverige och Norge, vilket öppnar för en etablering i Norge under 2012, uppger Petronella Ericson.

Hon äger huvuddelen av TicTac tillsammans med VD:n Carolina Palmqvist. I februari köpte ägarduon även upp SBBS Solutions, vars utvecklingsavdelning nu håller på att integreras i TicTac. Totalt sysselsätter de båda bolagen 22 personer i Malmö och Stockholm.

Utöver Carolina Palmqvist och Petronella Ericson äger styrelseledamöterna Conny Hjalmarsson, Per Eliasson och ordföranden Mats Larsson mindre andelar i TicTac Interactive.

Erik Olausson

E-learningbolaget TicTac ångar på, med nya kunder som Alfa Laval och finska Inspecta. Med förvärvet av IT-bolaget SBBS Solutions ökar omsättningen i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad