torsdag 25 april 2024

inloggad som

Malmöbyrå rekryterar från Alk-Abelló

Den internationellt inriktade B2B-byrån W i Malmö expanderar. Som ny chef för affärsområdet Pharma har Sunil Ramkali rekryterats och nu söks två projektledare.

Sunil Ramkali har en bakgrund från AstraZeneca och lämnar närmast ALK-Abelló i Hørsholm som sysslar med allergimedel. Där var han global produktchef. Ramkali är ursprungligen från Storbritannien, men har bott i Sverige senaste åren.

— Vi pratar bara engelska här på byrån. Det är också så vi försöker bemanna oss. Allt sker på engelska idag, säger VD Lisa Henningsson Önnerlid.

Hon säger sig inte märka av någon avmattning i konjunkturen. Under året har nya affärer landats med bland andra Alfa Laval, Nycomed och Tetra Pak. Bokslutet för räkenskapsåret 10/11 håller som bäst på att sammanställas, men det står redan klart att omsättningen ökade 20 procent till drygt 18 miljoner kronor. Just läkemedelsområdet går extra starkt.

Sju personer arbetar på bolaget som startades 1998. Ägare är Lisa Henningsson Önnerlid och projektledare Kristoffer Wittström.

Kristian Svensson

Den internationellt inriktade B2B-byrån W i Malmö expanderar. Som ny chef för affärsområdet Pharma har Sunil Ramkali rekryterats och nu […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Här är Årets Rapidusföretag

    På tisdagskvällen ställde Rapidus och Vinge till med fest när Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat skulle koras för 23:e året i rad.

  • Spelet bakom Academedia-affären 

    I början av året ville Mellby Gård sälja sitt innehav i friskolejätten Academedia till mångmiljardären Roger Akelius. Men efter massiv kritik drog sig Mellby Gård ur affären. Mellby Gårds vd Johan Andersson ger Rapidus en exklusiv inblick i vad som egentligen hände.

  • Positivt i skånska rapporter

    Beijer Ref levererar en rökare i krysset, medan fastighetsbolagens nedskrivningar verkar ha tagit slut. Det är huvudpunkterna i dagens rapporter från de stora skånska börsbolagen.