torsdag 2 maj 2024

inloggad som

Glaze-grundaren Israelsson satsar på sociala webben

Den Malmöbaserade webbyrån Lixion går ihop med Daze Marketing och fokuserar på webblösningar och sociala medier. VD och spindel i nätet blir Lars Israelsson, grundare av teknikbolaget Glaze, numera uppköpt av Prevas.

Israelsson är idag även styrelseordförande i Knycer och står bakom marknadsföringsbolaget Daze, som för snart två år sedan gick ihop med Webbarna. Nu gör fyra personer från Daze och två från Lixion gemensam sak — och kommer framöver agera under namnet Lixion.

— Lixionfolket är duktiga på teknik och publiceringsverktyget Drupal medan Dazes styrka främst låg på marknadssidan, säger Lars Israelsson.

Han räknar med att nyanställa några personer det närmaste året, både inom teknik och marknadsföring. Omsättningen väntas landa på tre miljoner kronor i år.

Under 2010 och 2011 jobbade Lars Israelsson som VD för byggkoncernen Trimera, noterad på Aktietorget. Den negativa resultatutvecklingen kunde dock inte vändas och i april sattes verksamheten i konkurs.

Anders Frick

Den Malmöbaserade webbyrån Lixion går ihop med Daze Marketing och fokuserar på webblösningar och sociala medier. VD och spindel i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad