tisdag 23 april 2024

inloggad som

Ny VD och delägare i Scalae

På sex år har teknikkonsultbolaget Scalae växt till 45 anställda och en omsättning på över 40 miljoner kronor. Efter en kort tid som inhyrd ekonomikonsult går nu Pär Gramming in som ny VD och delägare i verksamheten.

Sammanlagt köper Pär Gramming 15 procent av aktierna från de två grundarna Anders Cederberg och Peter Arndt, som har ägt hela bolaget sedan starten 2005.

Scalae har tidigare varit uppdelat i de två bolagen Scalae AB och Scalae Optimized Competens. Under hösten ska de verksamheterna slås samman och Pär Gramming kommer att leda den nya verksamheten. Peter Arndt får rollen som marknadschef och Anders Cederberg verkar som affärsutvecklare.

Senaste bokslutet gjordes i juni och omsättningen för verksamhetsåret landade på 42,5 miljoner kronor. Samtidigt har antalet anställda ökat till 45 vid kontoren i Dalby, Ängelholm och Köpenhamn.

— Generellt har vi nått en storlek där vi i högre grad kan attrahera storbolag och på så vis större produktutvecklingsprojekt, säger Pär Gramming.

I kundlistan finns bland andra Höganäs, Tetra Pak och Alfa Laval.

Joel Lyth

På sex år har teknikkonsultbolaget Scalae växt till 45 anställda och en omsättning på över 40 miljoner kronor. Efter en kort tid […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad