fredag 19 april 2024

inloggad som

Moma-kurator till Media Evolution

Paola Antonelli, högt uppsatt konstkurator på Museum of Modern Art i New York, har nyligen bekräftats som den fjärde huvudtalaren på Media Evolutions konferens i slutet av augusti. Bland övriga finns musikern och it-konstnären Bill Drummond samt Al Jazeeras chef för nya medier, Moeed Ahmad.

Cirka 600 personer väntas till konferensen som hålls på Slagthuset den 24-25 augusti, under Malmöfestivalen. Det är en utvidgning av de tidigare Moving Images-konferenserna, som hade mer fokus på rörlig bild.

— Vi vill bli mer branschöverskridande och internationella och har talare från varje kontinent. Tanken är att det här ska bli Media Evolutions årliga konferens framöver, säger ansvariga Yasemin Arhaan Modéer.

Media Evolution är ett kluster för företag och organisationer inom all form av media, med cirka 140 medlemmar.

Paola Antonelli, högt uppsatt konstkurator på Museum of Modern Art i New York, har nyligen bekräftats som den fjärde huvudtalaren […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.