fredag 29 mars 2024

inloggad som

Nya värvningar på Vasakronan, Ideon Agro Food och Navigator

Anna Stenkil är ny chef för Vasakronans kontorsbestånd i södra Sverige. Hon lämnar därmed sin position som börsnoterade Wihlborgs förvaltningschef i Lund. Wihlborgs fastighetschef Thomas Bråhagen tar tillfälligt över den rollen. VD Anders Jarl räknar med att rekryteringen av en ny förvaltningschef i Lund ska vara slutförd inom ett par månader.

Kenneth M Persson, forskningschef för kommunägda Sydvatten, är nyordförande för stiftelsen Ideon Agro Food i Lund. Han tar över efterEkonomihögskolans rektor Allan T Malm, som dock kvarstår i styrelsen.Bland övriga ledamöter finns LTH:s rektor Anders Axelsson och MatsLarsson, VD för Lantmännens forskningsbolag.

Kommunikationsbyrån Navigator i Malmö har rekryterat Christian Meincke som ny projektledare. Christian Meincke har ett förflutet från ledande positioner på Fazer, Unilever och Procordia. Med värvningen har Navigator anställt tre personer sedan årsskiftet och siktar på fyra till innan året är slut. Byrån sysselsätter idag 23 personer och hade en byråintäkt 2010 på 18 miljoner kronor.

Rapidus

Anna Stenkil är ny chef för Vasakronans kontorsbestånd i södra Sverige. Hon lämnar därmed sin position som börsnoterade Wihlborgs förvaltningschef […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]