fredag 26 april 2024

inloggad som

Epsilon utökar ledningsgruppen

Konsultbolaget Epsilon i Malmö tar in Anders Jakobsson i koncernledningen. Jakobsson är VD för det snabbväxande dotterbolaget Epsilon Arena.

I Epsilon Arena ingår nätverkssatsningarna Emeritus och Future som har 2.000 pensionärer respektive 1.500 studenter och nyutexaminerade knutna till sig. Idén är att hyra ut personal för flexibla arbetsinsatser i olika teknikprojekt. Ifjol omsatte verksamheten knappt sex miljoner kronor.

— Vi räknar med att stänga detta år på 25-30 miljoner, säger koncernchef Mats Boström som siktar på 100 miljoner till år 2013.

Efter att ha jobbat på Epsilon tidigare kom Anders Jakobsson tillbaka ifjol och tog VD-rollen på dotterbolaget Arena efter en tid på Stockholmsbaserade Swe-dish. Epsilons ledning består nu av elva personer, däribland Håkan Tjärnemo, Christer Hoberg och Sam Aston. Ägare är Dan Olofsson.

Kristian Svensson

Konsultbolaget Epsilon i Malmö tar in Anders Jakobsson i koncernledningen. Jakobsson är VD för det snabbväxande dotterbolaget Epsilon Arena. I […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.