tisdag 16 april 2024

inloggad som

Nya värvningar på CarbonX, Systeam och Lyyn

Viveka Sernvi Hansson är ny VD på IT-konsultbolaget CarbonX i Malmö. Hon har en bakgrund från fordonsindustrin, men har de senaste åren arbetat som managementkonsult i egna bolaget Cadence och även varit ansvarig för affärsängelnätverket Connects verksamhet i Malmö. CarbonX har i dag ett tiotal anställda och omsatte 5,4 miljoner kronor 2009 med en vinstmarginal på elva procent.

Peter Sjödahl har tagit platsen som VD i IT-driftsbolaget Systeam Outsourcing Services Malmö. Han kommer närmast från en VD-position i T-Systems Nordic. Systeam Outsourcing Services Malmö omsatte förra året 89 miljoner kronor och har runt 60 anställda.

Ideonbolaget Lyyn har utökat styrelsen med Fleming Eklund, mångårig entreprenör inom teknik för övervakningskameror. Han står bland annat som grundare till bolaget Informationssystem AB som 2007 såldes till Schneider Electric. För bildbehandlingsbolaget Lyyn är rekryteringen ett steg mot säkerhetsmarknaden, uppger VD Bengt Sahlberg.

Rapidus

Viveka Sernvi Hansson är ny VD på IT-konsultbolaget CarbonX i Malmö. Hon har en bakgrund från fordonsindustrin, men har de […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad