tisdag 28 maj 2024

inloggad som

BoneSupport tar försäljningsdirektör från Wright Medical

Medicinteknikbolaget BoneSupport på Ideon i Lund hårdsatsar på säljverksamhet och rekryterar Vikram Johri som marknads- och försäljningsdirektör. Han kommer närmast från Wright Medical i Holland.

Samtidigt har BoneSupport anställt två säljchefer i Europa och en marknadsföringschef. Fram till sommaren ska ytterligare sex säljare tas in.

Vikram Johri går direkt in i ledningsgruppen för BoneSupport, som har drygt 30 anställda och förra året omsatte 7,8 miljoner kronor. Företaget har utvecklat ett injicerbart bensubstitut för behandling av bland annat kotfrakturer. Bland ägarna finns riskkapitalbolagen HealthCap och NBGI Ventures.

Kristian Svensson

Medicinteknikbolaget BoneSupport på Ideon i Lund hårdsatsar på säljverksamhet och rekryterar Vikram Johri som marknads- och försäljningsdirektör. Han kommer närmast […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Klockan tickar för Move by Bike

    I november i fjol hade Malmöbolaget Move By Bike förbrukat mer än hälften av sitt aktiekapital. Senast i juli måste situationen vara löst för att bolaget inte ska riskera konkurs. Och i dag på tisdagen lämnade vd Lisette Hallström sin post.

  • Danir ger sig in i fintechbranschen

    Sigma Connectivity, som ingår i den familjeägda bolagsgruppen Danir, är mest känt för produktutveckling. Men nu startar bolaget en renodlad konsultverksamhet med inriktning på fintech.

  • Färdigbakade Krinova-bolag

    Får det vara vegansk fish and chips och sorbet? Nothing Fishy och Folkets Pops blev i fredags avtackade i Kristianstad efter att ha deltagit i Krinovas livsmedelsinkubator.