lördag 20 april 2024

inloggad som

Änglar satsar miljoner på nätrekrytering

Lundabolaget Resources On Internet på Ideon Innovation har dragit in fyra miljoner kronor för att bygga en försäljningsorganisation för sina två rekryteringssajter Karriärsvaruhuset och Resursvaruhuset.

De fyra investerare som går in med en miljon var är Magnus Dahlström, tidigare HR-ansvarig på Tetra Pak, Sven Wennhall, grundare av reseföretaget Sembo, Paul Sverdrup, grundare av klädföretaget Flash, och Lundaentreprenören Pia Althin. Alla ingår i Connect Skånes nätverk av affärsänglar.

— Vi har under hösten haft kunder som har testat systemen och nu ska vi satsa på marknadsföring och försäljning genom att bearbeta HR-chefer i hela landet. Därför rekryterar vi en säljledare och skapar en marknadsorganisation med resurser för försäljning, leverans och support, säger VD Niclas Wate.

Bolaget ska tjäna pengar genom abonnemangsavgifter från de företag som vill använda tjänsterna.

Anders Frick

Lundabolaget Resources On Internet på Ideon Innovation har dragit in fyra miljoner kronor för att bygga en försäljningsorganisation för sina […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.