torsdag 23 maj 2024

inloggad som

… och allt fler pensionärer hoppar på Emeritus

|  

Konsultbolaget Epsilons idé om ett nätverk för äldre ingenjörer har blivit succé. Idag ingår 1.500 ingenjörer i nätverket.

Epsilon Emeritus bildades ifjol och är till för pensionerade ingenjörer eller folk på väg i pension. Tanken är att de ska kunna arbeta i den omfattning som passar, samt skicka vidare sin erfarenhet till yngre generationer.

Främst verkar Emerituskonsulterna inom mekanik, konstruktion och IT.

Kristian Svensson

Konsultbolaget Epsilons idé om ett nätverk för äldre ingenjörer har blivit succé. Idag ingår 1.500 ingenjörer i nätverket. Epsilon Emeritus […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • De tar bank-ID ut i världen

    Skaparna av vårt svenska bank-ID vill föra ut lösningen globalt. Malmöbolaget Covr Security lanserar nu sitt ID-system i Bangkok Bank i Thailand. Men vägen dit har varit lång och bolagets omsättning är fortfarande blygsam.

  • Sportbetting blev träpaneler

    Att ett tvillingpar som ägnat sig åt sportbetting skulle satsa på akustiska träpaneler var en högoddsare. Men det blev en succé och bolaget Wood on Wall i Helsingborg hoppas nå 100 Mkr i försäljning inom bara några år.

  • Freedrum ur takt igen

    Malmöbolaget Freedrum Studios har fått en ansökan om företagsrekonstruktion godkänd i tingsrätten. Det är inte första gången bolaget är i ekonomisk knipa.