torsdag 16 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar: Tacticus, PartnerCom och Exini

Stefan Fleron blir VD i konsultbolaget Tacticus i Malmö som bland annat sysslar med beslutsstöd och har 35 medarbetare. Fleron satt tidigare i koncernledningen på Teleca, där han även var försäljningschef samt ansvarade för den europeiska verksamheten. Han är också ordförande i nätverket Scania Futura och sitter i styrelsen för det Göteborgsbaserade mobilteknikföretaget Berazy. Tacticus nuvarande VD, Roland Andersson, går i pension men fortsätter som styrelseledamot i bolaget.

Sami Suleiman har blivit VD för försäljningsinriktade konsultföretaget PartnerCom Nordic AB i Malmö. Tidigare arbetade han som lokalkontorsansvarig för det franchisebaserade personaluthyrnings- och rekryteringsbolaget Jobzone. PartnerCom grundades i februari i år och har nu tio medarbetare, något som Sami Suleiman vill hinna fördubbla till årsskiftet. Suleiman har även blivit nominerad till priset som årets affärsnätverkare i Sverige 2009.

Ideonbolaget Exini Diagnostics, som utvecklar diagnosstöd för läkare, har anställt Calle Westervall som ny marknads- och försäljningschef. Han är utbildad röntgensjuksköterska och kommer senast från jobbet som VD och försäljningschef för GE Healthcare på området diagnostiska läkemedel. Exini listades nyligen på Aktietorget.

Rapidus

Stefan Fleron blir VD i konsultbolaget Tacticus i Malmö som bland annat sysslar med beslutsstöd och har 35 medarbetare. Fleron […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad