tisdag 16 april 2024

inloggad som

Kändiscoach går in i Helsingborgsbolag

|  ,
|  

Nystartade Helsingborgsbolaget Integrius har avslutat sin första finansieringsrunda. Nu går den kända karriärcoachen Nina Jansdotter in som delägare och VD.

Integrius utvecklar mjukvara som låter användaren surfa på nätet anonymt och krypterat. Tänkta kunder är främst bredbandsleverantörer.

— Vi ska sälja tjänsten nästan gratis så att bredbandsleverantörerna i sin tur kan erbjuda det som en tjänst till sina kunder, säger Nina Jansdotter.

Till vardags är hon författare och kolumnist i bland annat Metro, men har det senaste året inriktat sig allt mer mot att hjälpa regionens uppstartsbolag att synas i medierna. På kuppen har hon blivit delägare i bland annat Malmöbaserade Saplo.

Integrius sysselsätter idag de fyra grundarna, inklusive Nina Jansdotter. En nyligen avslutad emission på en halv miljon kronor ska ge bolaget möjlighet att ta fram en första prototyp. Enligt Nina Jansdotter är första kundkontraktet redan signerat.

Erik Olausson

Nystartade Helsingborgsbolaget Integrius har avslutat sin första finansieringsrunda. Nu går den kända karriärcoachen Nina Jansdotter in som delägare och VD. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Nato är nya drömkunden…

    Medlemskapet i Nato öppnar en marknad värd över tusen miljarder dollar årligen. Det gäller inte bara för försvarsmateriel, flera branscher kan gräva guld i försvarsalliansen.

  • …och en guldgruva för startups

    Utöver att bli leverantör till miljardmaskineriet Nato finns det stora pengar att söka i försvarsrelaterade fonder. Men skånska bolag kan få vänta på sin del av kakan.

  • Alfa Laval prisas i Lund

    Alfa Laval och Patrik Källåker, chef för bolagets svenska verksamhet, fick motta Lunds kommuns näringslivspris i förra veckan. I motiveringen finns ord som samhällsengagemang, innovation och hållbarhet.