torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Sajtpremiär och tågregler

Att sjösätta en ny sajt och att skicka det första nyhetsbrevet med ny design är ett par rejäla milstolpar i Rapidus historia. Det är något som vi på redaktionen pratat om väldigt länge och som krävt många timmars förberedelser.

Det här är med andra ord en stor dag.

Nu har vi skickat det första brevet, som både ser snyggt ut och tycks funka som tänkt. Har du några frågor eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till oss!

Den här måndagen är det också två veckor sedan DSB First tog över Öresundstågtrafiken. Dagen till ära passade jag på att bryta mot en av de viktigaste oskrivna reglerna för en tågpendlare.

Jag begick ett så allvarligt brott att medpassagerare vände sig om och tittade misstänksamt på mig. Några av de andra i vagnen tycktes nästan vilja gå fram och säga till mig. Men det gjorde de givetvis inte, det är en annan regel.

Villigt erkänner jag mitt brott. Jag skäms inte ens för det.

Vad jag gjorde? Jag började prata med kvinnan som satt i sätet bredvid mig, trots att vi inte känner varandra. En förändring i pendlarmönstret som störde vissa resenärers morgonvanor.

Med den nya Rapidussajten i åtanke törs jag påstå att förändringar ofta är positiva och kan ge ett rejält lyft. Därför ska jag fortsätta bryta oskrivna regler på tåget – ingen vet vad det kan leda till! / W-KS

Att sjösätta en ny sajt och att skicka det första nyhetsbrevet med ny design är ett par rejäla milstolpar i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad