fredag 29 mars 2024

inloggad som

Nya värvningar på Stickybit, HSB och E.on

Malmöbaserade konsult- och utvecklingsbolaget Stickybit har värvat Erik Körling, tidigare marknadschef för mobilteknikbolaget Enovation i Karlskrona. Erik Körling kommer ansvara för att bygga upp en säljorganisation i systerbolaget Stickybit Solutions, som knoppades av 2007. Bolaget säljer egenutvecklad mjukvara för att hålla reda på och optimera användningen av dyr licensierad mjukvara inom exempelvis läkemedels- och försvarsindustrin. Med den nya rekryteringen sysselsätter Stickybit och Stickybit Solutions 20 personer. Bolagen omsatte tillsammans drygt 15 miljoner kronor under 2008.

 

Awapatents marknadschef Boel Lagerwall blir ny marknads- och informationschef på HSB Malmö. Hon började på Awapatent 2004 och lämnar bolaget vid kommande månadsskifte. Tidigare har hon varit VD för reklambyrån Bistro i Helsingborg och arbetat inom Wildell-gruppen. Stefan Hjelmqwist går in som marknadschef på Awapatent tills en efterträdare rekryterats.

 

E.ons finanschef Christopher Delbrück har utöver sitt nuvarande jobb fått uppdraget som ny vice vd och ställföreträdande koncernchef för E.on i Sverige. Han kommer därmed överta en del av koncernchef Håkan Buskhe arbetsuppgifter. Christopher Delbrück är stationerad vid E.ons huvudkontor i Malmö sedan 2007.

Rapidus


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]