Mobilspel på väg från skånska indieutvecklaren

Spelutvecklaren Oskar Stålbergs dataspel Townscaper släpps i mobilversion den 20 oktober och sedan förra året har försäljningen av konsolversionen dubblats. – Vi har börjat jobba med publishern Raw Fury, som i somras släppte Nintendo Switch-versionen, och som nu släpper Townscaper som mobilversion. Det känns jättekul att spelet blir tillgängligt på ett helt nytt sätt nu,… Läs mera »

34orna: Nya framgångar för indieutvecklare från Malmö

Oskar Stålberg, 30, medgrundare till Plausible Concept i Malmö som utvecklat succéspelet Bad North rider vidare på framgångsvågen och har i år släppt spelet Townscaper i egen regi. Spelet som går ut på att bygga färgglada stadsmiljöer har gått ännu bättre än Bad North. – Jag ville undersöka den grafiska stilen och testa nya grepp…. Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: