lördag 18 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar på Ikano, Mobile Heights och Chemel

Ny ekonomichef på Ikano Fastigheter i Lund blir MariaRydén. Hon lämnar motsvarande tjänst på frukt- och grönsaksgrossistenSaba Trading i Helsingborg. Ikano Fastigheter, som äger stora delar avIdeon, har drygt 35 anställda vid huvudkontoret i Lund. Maria Rydén haren bakgrund från IT-bolagen Switchcore och T-systems samt revisionsbyrånArthur Andersen.

Tina Kaikkonen, tidigare kontorsansvarig på TAT i Malmö, börjar 1 juni en ny tjänst på telekomsamarbetet Mobile Heights. Där ska hon arbeta med externa relationer. Tina Kaikkonen har jobbat på TAT i sju år. Bakom Mobile Heights står bland andra Sony Ericsson, ST Ericsson och Lunds tekniska högskola.

Margareta Krook slutar som VD för medicinteknikbolaget Chemel på Ideon för att istället bli forsknings- och utvecklingschef på företaget. Vem som tar över VD-rollen är inte klart. Chemel är listat på Aktietorget, efter att i början av maj lämnat NGM Equity på grund av kostnadsskäl.

Rapidus

Ny ekonomichef på Ikano Fastigheter i Lund blir MariaRydén. Hon lämnar motsvarande tjänst på frukt- och grönsaksgrossistenSaba Trading i Helsingborg. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]