tisdag 7 maj 2024

inloggad som

Välkommen på Rapidusfrukost med Sophie Stenbeck!

Vi vill bara påminna om att du har en plats på tisdagens Rapidusfrukost med Sophie Stenbeck. Mötet äger rum på Scandic Triangeln i Malmö. Droppa in från klockan 07.30, var på plats senast 07.50 för en kaffe och macka. Mötet är slut vid nio.

Frukosten är helt fullbokad och vi har upprättat en kölista, så det är extra viktigt att du lämnar återbud direkt om du inte kan komma. Mejla då till yessica.andersson@rapidus.se. Arrangemanget är gratis, men vi debiterar en avgift på 500 kronor för den som trots bindande anmälan uteblir.

Välkommen!

Vi vill bara påminna om att du har en plats på tisdagens Rapidusfrukost med Sophie Stenbeck. Mötet äger rum på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Ørsted Sverige trotsar motvind

    Efter fjolårets katastrofresultat skrotar danska Ørsted flera av sina havsvindsprojekt världen över. Men planerna på en massiv utbyggnad i Sverige kvarstår. 

  • Radinn-vd:n tar över elektronikföretag

    Det Malmöbaserade elektronikföretaget J2 Sourcing köper Vellingebolaget 5A som startpunkt för ett nytt affärsområde. Den tidigare Radinn-vd:n Mathias Bergman tar vd-stolen i det köpta bolaget.

  • Rapidus-34:a på nytt jobb

    Rapidus utsåg Ludvig Sjöberg till topp fem bland 34:orna 2022 för sitt arbete med transplatationsbolaget UGKL Science. Nu byter han jobb och blir vd för Moroxite T, ett bolag från Bonesupport-gänget.