fredag 9 juni 2023

inloggad som

Välkommen på Rapidusfrukost med Sophie Stenbeck!

Vi vill bara påminna om att du har en plats på tisdagens Rapidusfrukost med Sophie Stenbeck. Mötet äger rum på Scandic Triangeln i Malmö. Droppa in från klockan 07.30, var på plats senast 07.50 för en kaffe och macka. Mötet är slut vid nio.

Frukosten är helt fullbokad och vi har upprättat en kölista, så det är extra viktigt att du lämnar återbud direkt om du inte kan komma. Mejla då till yessica.andersson@rapidus.se. Arrangemanget är gratis, men vi debiterar en avgift på 500 kronor för den som trots bindande anmälan uteblir.

Välkommen!

Vi vill bara påminna om att du har en plats på tisdagens Rapidusfrukost med Sophie Stenbeck. Mötet äger rum på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl