lördag 27 april 2024

inloggad som

Nya värvningar: Tretton37 får ny vd

Lundabolaget Tretton37 rekryterar för första gången en Stockholmsbaserad vd. Valet föll på Micael Holmström som närmast varit chef för utbildningsföretaget Academy, en del av Academic Work-koncernen. Han behåller sitt engagemang i styrelserna för mjukvaruföretaget Ortelius och videospelscommunityn IGDB, och tillträder som vd på Tretton37 i februari 2019. Fram tills dess är en av bolagets grundare, Martin Mazur, tillförordnad.

Forskningsavknoppningen Gedea Biotech i Lund har värvat Kerstin Valinder Strinnholm som ledamot i styrelsen. Hon tillträdde i slutet av våren och ersatte då LU Holdings representant Christine Widstrand. Kerstin Valinder Strinnholm är sedan tidigare delägare i Gedea, som utvecklar ett preparat mot vaginal infektion. Hon har ett långt förflutet från life science-branschen och sitter bland annat i styrelsen för noterade Lundabolaget Camurus.

Lundabolaget Tretton37 rekryterar för första gången en Stockholmsbaserad vd. Valet föll på Micael Holmström som närmast varit chef för utbildningsföretaget […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.