onsdag 1 maj 2024

inloggad som

Mjukvarubolag i nytt samarbete

Mjukvarubolagen Hypergene och Lundatech tecknar ett partneravtal för att svara upp mot kundernas allt mer komplexa dataintegrationer.

Lundatech, som namnet till trots är baserat i Malmö, har utvecklat en saas-plattform för dataintegration. Plattformen Business Cloud ska göra att komplexa integrationslösningar mer kostnadseffektiva och säkra. Den kan till exempel hämta data från olika källor, standardisera data, upptäcka diskrepanser mellan olika källor och presentera datan på ett överskådligt vis.

– Samarbetet innebär att Hypergene använder vår plattform för att koppla upp sig mot sina kunder. Varje kund de aktiverar blir en intäkt för oss och det är så vi skalar med vår produkt, säger Staffan Hedbrandh, vd för Lundatech.

Lundatech bildades för fem år sedan av de tre grundarna som utvecklat plattformen. Efter att ha testat produkten på ett 20-tal kunder startade Lundatech året med en stark tillväxtresa i sikte.

– Målet är att i slutet av 2023 ha 10 miljoner kronor i återkommande intäkter och att under nästa år dubbla det, säger Staffan Hedbrandh.

“Arbetet med hur man integrerar och bearbetar data är under stark förändring. Kraven kring effektivare implementationer, ökad säkerhet och skalbar drift ökar dramatiskt,” skriver Hypergenes vd Urban Bucht i ett pressmeddelande.

Mette Carlbom

Mjukvarubolagen Hypergene och Lundatech tecknar ett partneravtal för att svara upp mot kundernas allt mer komplexa dataintegrationer. Lundatech, som namnet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad