måndag 2 oktober 2023

inloggad som

På nya jobb

Hövding värvar Fredrik Richter som varumärkes- och kommunikationschef, samtidigt som Mattias Nahlin intar rollen som kommersiell chef. Den senare har tidigare arbetat för organisationer som Middagsfrid, Fyndiq och Pierce. Fredrik Richter har bland annat arbetat för Eon och Anoto.

Invest in Skånes tidigare vd Ulrika Ringdahl blir SmiLe Incubators nya vice vd. Hon är i dag senior rådgivare på Smile och kommer i rollen som vice vd att efterträda Lina Olsen Boreson, som intar en chefsroll hos Sandberg Development.

Camilla Mattsson är ny hållbarhetschef på konsultfirman Tyréns. Hon kommer senast från tjänsten som hållbarhetschef på WSP. Tyréns arbetar med samhällsbyggnad, stadsutveckling och infrastruktur. Bolaget har 3.000 medarbetare i fem länder.

Maria Eckerwall är ny vd för digitalmarknadsföringsbolaget Resultify med huvudkontor i Malmö. Hon kommer senast från en tjänst som interim-vd för Connect Syd. Dessförinnan var hon vd för Top Visible, en annan digital marknadsföringsbyrå i Malmö. Resultify har 30 medarbetare, varav 10 finns i Ukraina.

Hövding värvar Fredrik Richter som varumärkes- och kommunikationschef, samtidigt som Mattias Nahlin intar rollen som kommersiell chef. Den senare har […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad