måndag 2 oktober 2023

inloggad som

På nytt jobb

|  
|  

Kristine Lindberg utses till vd för Beijer Electronics Groups affärsområde Beijer Electronics. Hon kommer senast från Nord-Lock Group där hon ansvarade för Asia Pacific och var medlem av koncernledningen. Hon har tidigare arbetat 17 år inom Alfa Laval.

Kristine kommer ingå i Beijer Groups koncernledning och rapportera till koncernchef Jenny Sjödahl. Kristine tillträder sin nya roll den 3 april 2023.

– Jag är mycket glad över att välkomna Kristine i den här rollen. Hennes gedigna och kundnära industriella erfarenhet kommer att bidra till att utveckla Beijer Electronics affär vidare, säger Jenny Sjödahl i ett pressmeddelande.

Beijer Electronics är det affärsområde inom koncernen som släpat efter i lönsamhet men som nu vänts i en turn around. Beijer Groups aktie har stigit med 80 procent på ett år, mycket tack vare detta.

Är du på väg till ett nytt ledningsjobb, eller har du rekryterat en ny stjärna? Tipsa Rapidus med en bild så kanske vi skriver ett par rader. Maila till: rapidus@rapidus.se

Kristine Lindberg utses till vd för Beijer Electronics Groups affärsområde Beijer Electronics. Hon kommer senast från Nord-Lock Group där hon […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad