måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Mindpark startar hållbarhetsnav

Co-workingföretaget Mindpark startar ett hållbarhetsnav tillsammans med konferensarrangören A Sustainable Tomorrow. Med start i slutet av mars ska Mindpark i Helsingborg bjuda in till frukostmöten och lunchföredrag om hållbarhet minst två gånger i månaden.

– Det har saknats en fysisk plats i Skåne för människor att träffas och prata om hållbarhet, så den platsen vill vi skapa, säger Mindparks grundare Karsten Deppert till Rapidus.

Under det kombinerade namnet A sustainable tomorrow at Mindpark är tanken att Mindparks skånska nätverk ska kombineras med A Sustainable Tomorrows nationella nätverk specifikt inom hållbarhet.

– Många som arbetar med hållbarhetsfrågor känner sig ensamma. De jobbar själva eller i små team med att lösa problem. Hållbarhet kräver en typ av intraprenörskap inom myndigheter eller stora företag, med mycket testande och då är det bra att kunna bidra med olika kunskaper inom nätverket, säger Karsten Deppert.

Niclas Lindstrand

Co-workingföretaget Mindpark startar ett hållbarhetsnav tillsammans med konferensarrangören A Sustainable Tomorrow. Med start i slutet av mars ska Mindpark i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad