torsdag 16 maj 2024

inloggad som

Nytt samarbete ska få Studybee att flyga

|  
|  

Malmöbolaget Studybee tecknar avtal med Stockholmsbaserade Online Partner, som specialiserar sig på försäljning av Google-produkter, för att nå ut till fler skolor med sin mjukvara.

– Online Partner har en stark position på marknaden och är en av Sveriges största återförsäljare av Google-produkter. Vi säljer ett verktyg för skolan som lärare kan använda sig av tillsammans med Google Classroom. Partnerskapsavtalet innebär vi når ut gemensamt med de här produkterna, säger Studybees vd Johan Henricson.

Studybees verktyg kan användas för utvärdering och bedömning av elever, och hjälpa skolledning och lärare identifiera vilka elever som behöver stöd i realtid. I våras tog bolaget in fem miljoner kronor för att ta sig in på den norska marknaden, men planerna i grannlandet har för tillfället pausats.

– De planerna ligger fortfarande i pipeline men lite längre i framtiden. Just nu är det främst Sverige vi riktar in oss på, säger Johan Henricson.

Sara Nkwe Assarsson

Malmöbolaget Studybee tecknar avtal med Stockholmsbaserade Online Partner, som specialiserar sig på försäljning av Google-produkter, för att nå ut till […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad