tisdag 5 mars 2024

inloggad som

…som slår ihop det med kaffebolag

Karsten Deppert, grundare till Mindpark, tar in Fitnessfika i sitt bolag Service Supply Scandinavia. I bolaget finns redan varumärket Nybryggt, som säljer finkaffe och kaffemaskiner på nätet.

– Vi har legat nära Fitnessfika och har redan gemensamma kunder som beställer kaffe från Nybryggt och chokladbollar från Fitnessfika. Slår vi ihop verksamheterna så kan vi spara mycket genom att ha gemensam logistik, säger Karsten Deppert till Rapidus.

Köpet är en inkråmsaffär där Service Supply Scandinavia tar över verksamheten från Fitnessfika, men inte själva bolaget. Enligt Karsten Deppert handlar det mest om en sammanslagning av verksamheterna och att köpeskillingen var “ingen jättestor summa”.

– Jag tycker om att jobba med livsmedel och allt som har med hälsa och hållbarhet att göra, så detta är ett jätteintressant koncept som jag ser stor potential i. Nu ligger mycket fokus på att börja med nya typer av mat. Vi ska alltså växa mer och arbeta med produktutveckling, säger Karsten Deppert.

Niclas Lindstrand

Karsten Deppert, grundare till Mindpark, tar in Fitnessfika i sitt bolag Service Supply Scandinavia. I bolaget finns redan varumärket Nybryggt, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad