torsdag 22 februari 2024

inloggad som

Wictor värvar Ebbinghaus

|  
|  

Näringslivsprofilen Karin Ebbinghaus blir styrelseordförande för ekonomiska rådgivningsbyrån Wictor Family Office.

– Det är lite av en comeback för mig då jag var den första styrelseordföranden när bolaget startade, vilket är närmare tio år sedan. Jag har varit bolaget trogen under alla år och följt utvecklingen, trots att jag gått vidare med andra uppdrag. Det känns jätteroligt att nu vara tillbaka, säger Karin Ebbinghaus.

Hon är till vardags vd på Elonroad och ser fördelar med sina olika uppdrag.

– Jag kommer att fungera som bollplank till vd och ledningsgrupp och vi siktar på en hållbar expansion. Jag tycker det är roligt att röra mig mellan olika branscher med olika utmaningar, och jag har insett att lösningarna ofta kan se liknande ut.

Wictor Family Office är en ekonomisk rådgivningsbyrå som har huvudkontor i Halmstad och även är etablerade i Malmö och Stockholm.

– Det känns extra kul att vi finns i Halmstad vilket sticker ut lite grann.

Julia Eriksson

Näringslivsprofilen Karin Ebbinghaus blir styrelseordförande för ekonomiska rådgivningsbyrån Wictor Family Office. – Det är lite av en comeback för mig […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad