tisdag 16 juli 2024

inloggad som

Skåningar på nya jobb

Jessica Fischer blir ny Öresundsansvarig på rekryteringsfirman Hammer & Hanborg. Hon kommer närmast från Grit Academy och har även arbetat med chefsrekrytering på Alumni.

– Under många år har jag jobbat internationellt, och nu kommer jag att kunna arbeta mer koncentrerat med Öresundsregionen. PR- och kommunikationsfältet är en bred och komplex värld som rör sig kontinuerligt. Vi vill vara spjutspetsen och erbjuda den vassaste kompetens från regionen. Det ska bli väldigt roligt att hjälpa människor och företag att utvecklas, säger Jessica Fischer.

Hennes företrädare Ida Krüger går till Consafe Logistics där hon får rollen som Talent Acquisition & Employer Branding Partner.

En annan profil som bytt jobb är Christina Malmberg, senast politisk sekreterare i Malmö Stad och tidigare bland annat kommunikationschef på Region Skåne. Hon är nu PR och IR-ansvarig för Wihlborgs Fastigheter i Malmö. 

Samtidigt går Gustaf Lorentz från Gullers Grupp till Vellinge kommun, där han nu blir kommunikationschef. Han har tidigare varit utlånad till positionen två gånger.

Sara Nkwe Assarsson

Jessica Fischer blir ny Öresundsansvarig på rekryteringsfirman Hammer & Hanborg. Hon kommer närmast från Grit Academy och har även arbetat […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.