torsdag 18 april 2024

inloggad som

Skåningar på nya jobb

Jessica Fischer blir ny Öresundsansvarig på rekryteringsfirman Hammer & Hanborg. Hon kommer närmast från Grit Academy och har även arbetat med chefsrekrytering på Alumni.

– Under många år har jag jobbat internationellt, och nu kommer jag att kunna arbeta mer koncentrerat med Öresundsregionen. PR- och kommunikationsfältet är en bred och komplex värld som rör sig kontinuerligt. Vi vill vara spjutspetsen och erbjuda den vassaste kompetens från regionen. Det ska bli väldigt roligt att hjälpa människor och företag att utvecklas, säger Jessica Fischer.

Hennes företrädare Ida Krüger går till Consafe Logistics där hon får rollen som Talent Acquisition & Employer Branding Partner.

En annan profil som bytt jobb är Christina Malmberg, senast politisk sekreterare i Malmö Stad och tidigare bland annat kommunikationschef på Region Skåne. Hon är nu PR och IR-ansvarig för Wihlborgs Fastigheter i Malmö. 

Samtidigt går Gustaf Lorentz från Gullers Grupp till Vellinge kommun, där han nu blir kommunikationschef. Han har tidigare varit utlånad till positionen två gånger.

Sara Nkwe Assarsson

Jessica Fischer blir ny Öresundsansvarig på rekryteringsfirman Hammer & Hanborg. Hon kommer närmast från Grit Academy och har även arbetat […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Miljonregn över skånska startups

    ,
    Almi Invest har säkrat 1,6 miljarder kronor till nya investeringar, ett glädjebesked för svenska entreprenörer. Nu kan Rapidus avslöja hur stor del av kakan som går till skånska bolag. 

  • Det offentliga räds inte NIS2

    I EU-direktivet NIS2 omfattas såväl kommuner som lärosäten och Region Skåne i sin helhet av nya cybersäkehetsregleringar. Trots att flera kommuner har blivit hackade så sent som i år anser stora skånska förvaltningar att de redan lever upp till de nya kraven.

  • Sandberg donerar 100 Mkr

    Sandberg Development donerar 10 miljoner kronor per år i tio år till Malmö universitet. Pengarna ska gå till universitetets vattenforskning.