söndag 5 maj 2024

inloggad som

Cell Rebel skalar upp

|  
|  

Helsingborgsbolaget Cell Rebel siktar på att skala upp sin verksamhet. Genom sin senaste nyemission på sju miljoner kronor har bolaget även tagit in ett antal nya investerare.

– Vi gjorde en runda nu med syftet att skala upp vidare, växa snabbare och ta in fler kunder på fler marknader, säger Tibor Rathonyi, vd och grundare till Cell Rebel.

Pengarna går även till att finansiera nya tjänster. Nyligen kom Sammy Landström in som ny teknisk chef i bolaget, han kommer senast från en chefsroll på Solita.

Cell Rebels mjukvara samlar in och bearbetar data om nätverkskvalitén hos mobiloperatörer genom att använda sig av andra appar. Nyligen kom den internationella veteranen Benoit Hanssen in i styrelsen, han är också bland annat en av finansiärerna som gått in i den senaste investeringsrundan.

– Vi hade egentligen bara tänkt ta in cirka fyra miljoner, men det var ett stort intresse och vi hade cirka tio miljoner totalt på bordet. Vi cappade det på knappt sju, säger Tibor Rathonyi.

Mette Carlbom

Helsingborgsbolaget Cell Rebel siktar på att skala upp sin verksamhet. Genom sin senaste nyemission på sju miljoner kronor har bolaget […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.