tisdag 7 maj 2024

inloggad som

Hypergene i samarbete med Deltek

|  
|  

Mjukvaruföretaget Hypergene har startat ett samarbete med den globala affärssystemsleverantören Deltek. Samtidigt har Hypergene tecknat avtal med flera större lärosäten i Sverige och Norge som ska använda företagets lösning för beslutsstöd och verksamhetsstyrning.

– Vi blir en del av det som kallas Deltek Marketplace. Att komma med där är en ganska omfattande process, men nu blir vi officiell partner som enkelt kan integreras med deras affärssystem Maconomy. Dessutom kan vi jobba nära deras organisation i våra säljprocesser mot kunder som redan använder Maconomy, säger Hypergenes markandschef Robin Askelöf till Rapidus.

Trots pandemin ökade Hypergene sin nyförsäljning under 2020 jämfört med föregående år och inte minst har flera lärosäten av olika storlek blivit nya kunder. Däribland Malmö Universitet, Högskolan i Borås och Arkitekt- och Designhögskolan i Oslo.

– Lärosäten är ett segment där vi gör extra mycket insatser och har flera kunder. I Sverige har vi ett stort antal sedan många år, men vi ser att det även kommer fler i Norge nu. Uppenbarligen har vi en lösning som passar bra för dem. Lärosätenas processer liknar varandra när det gäller hur man jobbar med såväl budget som målstyrning och dokumentation av studenternas resultat, säger Robin Askelöf.

Niclas Lindstrand

Mjukvaruföretaget Hypergene har startat ett samarbete med den globala affärssystemsleverantören Deltek. Samtidigt har Hypergene tecknat avtal med flera större lärosäten i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Ørsted Sverige trotsar motvind

    Efter fjolårets katastrofresultat skrotar danska Ørsted flera av sina havsvindsprojekt världen över. Men planerna på en massiv utbyggnad i Sverige kvarstår. 

  • Radinn-vd:n tar över elektronikföretag

    Det Malmöbaserade elektronikföretaget J2 Sourcing köper Vellingebolaget 5A som startpunkt för ett nytt affärsområde. Den tidigare Radinn-vd:n Mathias Bergman tar vd-stolen i det köpta bolaget.

  • Rapidus-34:a på nytt jobb

    Rapidus utsåg Ludvig Sjöberg till topp fem bland 34:orna 2022 för sitt arbete med transplatationsbolaget UGKL Science. Nu byter han jobb och blir vd för Moroxite T, ett bolag från Bonesupport-gänget.