lördag 3 juni 2023

inloggad som

Special: Kommentar om Malmö Näringslivsgala

Nu har Malmö näringslivsgala presenterat årets vinnare. En eloge till Malmö Stad för att ha lyckats få ihop detta evenemang trots allt. Arjo vann näringslivspriset inom life science, Enjay inom miljöteknik, Lupinta blev årets startup och Massive Entertainment årets Malmöföretag. Det är naturligtvis svårt för Rapidus att ifrågasätta dessa val. Dels för att det är företag vi bevakat i åratal, dels för att det är ledande aktörer inom sina branscher – i vissa fall globalt! 

Men vi kan tycka att det är lite fantasilösa val av typen ”Zlatan får guldbollen igen” eller ”Oscarn går till… en vit person”. Läs Rapidus så får ni se att det finns en uppsjö av företag som gjort stora framsteg under coronaåret, inte bara de som med jämna mellanrum syns i riksmedier. Vissa av dem är nog i betydligt större behov av uppmärksamhet och inspiration än till exempel Massive som nyligen landat ett massivt Star Wars-avtal. Ni tänker säkert: Jaha, har ni några förslag eller vill ni bara gnälla? Kritisk hållning kallas det och vi har massa förslag. Men vi håller inne på dem tills vår egen prisutdelning kommer om några veckor då bland annat Årets Rapidusföretag ska koras. Vill ni veta mer? Skriv upp er på en månads gratis prenumeration här.

Förresten, om galan tröttade ur er kan ni roa er en stund med att finna ett fel i bilden ovan.

/Emiliano Strauss

Nu har Malmö näringslivsgala presenterat årets vinnare. En eloge till Malmö Stad för att ha lyckats få ihop detta evenemang […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl